Aranyifjak

A lehetőség és az igény megvan, akkor miért ne?!

Címkék

baja (1) bgf (1) blog (1) egyetem (1) ezvoltma (1) hétköznap (1) light (1) milf (1) pisz (1) sportnap (1) tegnap (1) Címkefelhő

bé ó match man

2008.09.30. 23:33 | pisz&jobb | 1 komment

Úgy látom, végre pisz is aktivivizálta magát. Értékelem az igyekezetét, látszik, hogy tudom motiválni ha kell, azonban a tartalmon majd még csiszolunk egy kicsit.

A mai bejegyzésemet igyekszem rövidre fogni, de mindenképpen két részre kell osztanom.

Az első részben elmesélem gyorsan, hogy mit csinál egy match man. Ez az ember járja a világot és igen komoly pénzeket mozgat meg. A tudása abban rejlik, hogy rendkívül széles kapcsolatrendszre van, és segít olyan bizniszek világrahozásában, ahol adott a kereslet és a kínálat is, csak éppen a két fél nem találja meg egymást. Ezt csak azért mesélem, mert egy pár nap leforgása alatt többször kerültem olyan szituációba, melyek után lassan kezdem magam match man-nek érezni. Persze ez még nem igazán bé ó match man, de kicsit igen.

Többek között még az is előfordulhat, hogy a holnapra lebeszélt találkozónk pisz üzletét is segítheti. Sajnos a többiről nem igazán  beszélhetek, a lényeg, hogy nálam jóval magasabb köröknek tudok az én ismerettségeimmel segíteni.

A nap bé ó része, csak a pisz által említett sqaush után következett. Előre is elnézést kérek pisz-től, hogy kihagytam ebből, de nekem sem volt előre semmi infom:

A story mellé tudni kell, hogy munkából adódóan sokszor kapok mindenféle VIP és Celeb bulikra ingyenes belépőt, e mellett sokszor premier előtti vetítésre is invitálnak a céges partnerek. Ma este is egy ilyen vetítésre volt jegyem, azonban "jobb a békesség" alapon inkább hugomat vittem el, mondván, ez úgyis csak a szokásos mozizós szarozás lesz. Ezzel szemben a filmpalota bejárata előtt feltűnően nagy tömeg várt minket, amit főként közéleti személyiségek, celebek és politikusok alkottak. Természetesen a vörös szőnyeg sem hiányzott. Itt éreztem, hogy pisz kicsit haragudni fog holnap, de mentségemre legyen mondva, hogy én még ilyen szájbabaszottul rossz filmet életemben nem láttam. Szóval audióvizuális élményből pisz semmiképp sem maradt ki. Viszont a fogadtatás, a vörös szőnyeg, a celebek, a kamerák és a vetítés utáni állófogadás mindenképpen megérdemli a Bé Ó Duplaess jelzőt!

Ennyi volt ma. Holnap meló, leroy, este meg próba!

Jobb

A bejegyzés trackback címe:

https://aranyifjak.blog.hu/api/trackback/id/tr20689977

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nemes Pamela 2008.11.03. 23:07:46

Sziasztok srácok!
Nagyon tetszik a blogotok!
Már régóta nem jelentkeztetek, alig várom a következő történetet!
Csak igy tovább,
Aranyifjak FOREVER!!!!!!!!!!!!!!!
Pamela
süti beállítások módosítása