Aranyifjak

A lehetőség és az igény megvan, akkor miért ne?!

Címkék

baja (1) bgf (1) blog (1) egyetem (1) ezvoltma (1) hétköznap (1) light (1) milf (1) pisz (1) sportnap (1) tegnap (1) Címkefelhő

light

2008.09.29. 19:28 | pisz&jobb | Szólj hozzá!

Úgy látom, legutóbbi bejegyzésem óta pisz nem nagyon aktivizálta magát. Én azért igyekszem írkálni ezt meg azt.

A mai nap nem volt olyan igazán bé ó. Egész nap ment a meló, egyedül kajáltam, mert pisz ma szabadnapos volt. Nem baj, ha minden jól megy, holnap együtt eszünk, este pedig egyértelműen sportnap!

Viszont kaptam ma az ügyvezetőtől egy üveg Asti-t, csak úgy. Ez azért kicsit bé ó. Majd szombaton megisszuk a party előtt!

A színésznős randi nem jött össze, premier van neki a héten, arra próbálnak ezerrel. Nem baj, ami késik...az lehet, hogy bukó, lehet hogy nem...

Na, most vacsora, aztán pihenés, holnap már 110 % - on kell pörögni! Ezennel el is kezdem a bé ó duplaess kommandó mottó gyűjteményének megalapozását:

"Ha dolgozunk, durván dolgozunk, ha bulizunk, durván bulizunk!"

Jobb

 

Címkék: light hétköznap

A bejegyzés trackback címe:

https://aranyifjak.blog.hu/api/trackback/id/tr9687846

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása